Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GDC 2020: Ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης και έρχεται ως GDC Summer

*
Οι διοργανωτές του Game Developers Conference 2020 (GDC 2020), που ακυρώθηκε λόγω του κορονοϊού, ανακοίνωσαν τον αντικαταστάτη του, το GDC Summer. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στον ίδιο χώρο (το Moscone Center του San Francisco) από τις 4 έως και τις 6 Αυγούστου, διατηρώντας το ίδιο επίπεδο και τον ίδιο αριθμό ανακοινώσεων για τους προγραμματιστές και τη βιομηχανία γενικότερα. Ταυτόχρονα, στις 5 και 6 Αυγούστου θα διοργανωθεί και ένα show floor. Οι εταιρείες θα μπορούν να προχωρήσουν σύντομα σε δέσμευση χώρων για τις συναντήσεις τους και τις παρουσιάσεις τους, ενώ οι διοργανωτές σημειώνουν πως θα συνεχίσουν να παρακολουθούν το φαινόμενο εξάπλωσης του κορονοϊού, έτσι ώστε όλοι οι επισκέπτες να είναι ασφαλείς τόσο στο GDC Summer, όσο και στο GDC 2021 και όλες τις επόμενες εκθέσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*